Integrationsforløb

Længes du efter at træde ud af din lidelseshistorie og ind i nuet, der hvor du kan mærke, at alt er godt? 
Mærker du i dit hjerte, at denne vej er sand for dig?
Og er du klar til at gøre vejen til din? 
– så er et integrationsforløb en mulighed for dig.

Et Integrationsforløb er et forløb på 12 sessioner fordelt på 6 måneder, hvor vi mødes hver 14. dag.

Integrationsforløbet er for dig, som:

 • er SÅ klar på forandring og ønsker, mere end noget andet, at finde fred nu.
 • gerne vil have en vejleder, som kan støtte dig og holde dig fast i processen over en længere periode.
 • længes efter at få en daglig praksis med nærende stilletid.
 • er klar på at mødes til en session hver 14. dag (undtaget ved ferier)

Opbygning:

Forløbet består af to dele:

 1. De enkelte sessioner, hvor den af os, du vælger at være i forløb hos, holder rum for at du kan gå dybt i det, der er. Du får hjælp til at bryde igennem de illusioner, der skaber lidelse for dig, så du kan lande i den dybe ubetinget fred, der er din sande natur.
 2. En daglig praksis hjemme, som gør at du får mest mulig ud af den tid, vi har sammen på forløbet. Desuden sikrer en daglig praksis at du integrerer det, du lærer på forløbet, i dit liv. Så når forløbet er slut fortsætter du bare, og dermed opnår du en vedvarende transformation af dit liv.

Sådan gør vi:

Den første gang, vi mødes, sker følgende

 1. Vi sætter din intention for forløbet.
 2. Vi laver proces på det, som fylder lige nu, så du kan opleve fred med det samme.
 3. Vi skræddersyr en daglig praksis, som passer til dig, fordi nøglen til at bryde fri af frygten er at praktisere på daglig basis.

De efterfølgende gange sker følgende:

 1. Vi snakker om hvad der er sket siden sidst; hvilke indsigter eller udfordringer er landet hos dig under den daglige praksis.
 2. Vi laver proces på det, der er.
 3. Vi kommer omkring alle de spørgsmål, der naturligt dukker op i løbet af processen.

Så kort sagt: Vi tager rejsen sammen og overvinder de udfordringer, der opstår undervejs.

Praktisk:

Hvem: Du kan selv vælge, om du ønsker at starte et forløb med Tomas eller Pernille. Den du vælger, følger dig hele vejen igennem forløbet.

Tid: 1 session varer 45 minutter

Dage: Sessioner foregår mellem kl. 10 og 16 tirsdage og torsdage med Tomas og tirsdag formiddag mellem 9 og 12 med Pernille.

Sted: Online via Zoom – se hvordan du gør her. 

Pris: 18.000 kr. ved engangsbetaling eller 7 rater á  2600 kr.

Afklaring: Du har mulighed for at få en gratis afklarende samtale inden du booker, hvis du har brug for det. Du kan booke en afklarende samtale her

Tidligere klienter siger:

Jeg havde en periode i mit liv med svære udfordringer. Ved at gå i et forløb og ‘have Pernille omkring mig’, mærkede jeg FRED midt i kaos.

Jeg mærkede og lærte at uanset, hvordan livet er, kan jeg altid finde FRED og ha’ det godt. Pernille gav mig tryghed, ro og tro på at ‘alt er godt’ hele vejen igennem, og svære udfordringer vil løse sig på bedste vis, særligt hvis vi er i fred. Pernille var mit anker i en krævende tid, på allerkærligste, vise og støttende facon.

TUSIND TAK FOR DIG KÆRESTE PERNILLE.

Lea Juhl

Kære Pernille.

Tak for den fantastiske rejse jeg har haft sammen med dig. Da jeg første gang stiftede bekendtskab med dig og Tomas, kunne jeg straks mærke, at det var noget jeg skulle videre med.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år. Jeg har dog først rigtig nået det jeg søgte nu, nemlig det at have fred med mig selv og andre.

Du har med din fantastisk dejlige måde hjulpet mig til at forstå, at lige meget hvor mange bøger jeg har læst, og lige meget hvor mange kurser jeg har været på, så skulle jeg ikke kun tro på det jeg læste og hørte, men selv lave øvelserne, og derved have oplevelsen, som er så vigtig. Der har du virkelig hjulpet mig. Hvis man synes man skal rykke sig kan jeg kun anbefale dig på det varmeste.

Jette Malling

Pernille har lært mig at være tilstede med alt det som er- uden at lave om på noget. Jeg har fået de fineste og stærkeste redskaber til at stå mere stabilt når angst-bekymringer-sygdomme og andet truer min eksistens.

Jeg træner hver dag at VÆRE tilstede i min inderste kerne-Gud-kærlighed og fred. Jeg oplever at skabe kontakt til min essens.

Jeg er SÅ glad for mit stærke forløb hos Pernille.TAK❤️?❤️

Katja Halladin Rauh
Tusind tak for vores samtale i dag, – tænk, så er vi her ved enden af forløbet. Jeg kan ikke sige dig TAK nok. Jeg har været så glad for vores rejse sammen.
Det har betydet alt! Det er det bedste, jeg har gjort i mit liv. At kunne følges med dig, så jeg i dag står her, meget mere tryg i mig selv, og hjemme. Jeg er ikke længere væk, jeg flygter ikke længere ved at skulle en hel masse ting hele tiden. Færre bekymringer, meget mindre angst (eller ingen) ❤️❤️❤️ Jeg glæder mig sådan til at skulle følges med dig/jer lidt endnu på “Vejen hjem” forløbet, som jeg nu har betalt.
Det er dejligt at vide, at hvis behovet er der, så kan jeg altid skrive til dig ❤️🥰🙏😇
Annette Elmark
Pernille, altså…lige et par ord herfra.
Jeg har lige lyttet lidt på optagelsen fra vores samtale i går – det er jo fuldstændig fantastisk, eminent, sublimt det som sker/skete –
Jeg er så taknemmelig og begejstret for at jeg har åbnet mig op, og er klar, for gaver og klarsyn og for at du gør det, du gør med dit tilstedevær og vide bevidsthed – Det er jo fuldstændig brilliant, den måde som du støtter mig og leder mig på vej !
Og at opleve at blive lyttet til, uden pres, føles for mig som at blive spejlet som værdifuld og det inspirerer mig til at se mig selv i et “nyt” lys – så TAK 🙏🏼
Tanja Lang

1000 tak kæreste Pernille. Jeg har glædet mig til hver gang jeg skulle have en session med dig. Fordi de har været så berigende, dybsinsindige og kærlige. Vi har grinet, været stille og….. en masse andet. Du er sådan en fin formidler.

Du er fuldstændig nærværende. Du lytter og stiller spørgsmål. Du formår at give det ordløse stemme. Du har hjulpet og støttet mig i at gå bagom alt det vi gør for at komplicere tingene. Du gør det enkelt ved at bruge øvelser og billeder, der går lige ind, for at nå ind til kernen, til freden. TAK Pernille.

Birgitte Nystrøm

Da jeg startede hos Tomas, havde jeg stress og var altid urolig. Hele tiden.

Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”.

Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig.

Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden.

John Gammelgård.

Jeg er taknemmelig for at have delt denne del af min rejse med dig. Det har været vigtigt. Et vendepunkt.

Det rører mig meget, når jeg mærker den store betydning mit forløb med dig har været og stadig er. Jeg bliver ydmyg.

Din helt fintsansende skarphed har givet mig en oplevelse af at blive mødt og set på et meget dybt plan.

STORT knus Camille

Tak for et super rart, godt, givende og trygt forløb hos dig. Det har fået mig til at se helt anderledes på nogle helt centrale ting i mit liv og du har fået mig til at tro på, mærke og bruge den styrke jeg havde glemt jeg havde.

Jeg kan nok ikke lade være med at kontakte dig igen og i mellemtiden anbefaler jeg dig til alle på min vej. TAK!

Kærlig hilsen Clara Smedegaard

Jeg har en stor trang til at fortælle, hvor meget det har rykket for mig at komme i et forløb hos Pernille.

Helt ærlig er jeg lidt dovent anlagt og havde håbet på, at få en masse skønne historier overbragt som fyldte chokoladestykker til mit egos nydelse, omkring min fremtid. Men…hos Pernille skulle jeg selv smøge ærmerne op og i gang med aktivt at gøre noget for at komme derhen, hvor jeg gerne vil i mit liv. Det gør en kæmpe forskel, skulle jeg hilse og sige. Der var et gammelt spøgelse eller tre, der sprang ud af skabene og skulle kigges på, men der står Pernille last og brast, når man comitt’er sig i hendes forløb. Pludselig havde jeg følelsen af, ikke at stå alene i verden, men at have et megakæmpehjerte, som et stort blødt tæppe der ganske vist har udfordret mig med opgaver, men som sandelig også har været der, når livet niver. Opgaverne giver SÅ meget mening og er helt sikkert skræddersyet til hver enkelt af os. Jeg har virkelig følt mig set, hørt og varetaget.

Jeg kom med bøjet nakke og skulle helst have en pakke kleenex indenfor rækkevidde. I fredags kunne jeg ikke lade være med at tage mit vandglas og udbringe en skål, fordi jeg nu kunne sidde med oprejst pande og mod på livet.

Jeg har fået nogle værktøjer med mig, som jeg altid kan bruge – og som VIRKER.

Pernille, har i DEN grad, et viist og klogt hjerte og hun deler rundhåndet ud af det. Hun skaber et uendeligt trygt og rummeligt nærvær.

Hvis du vil rykke og gøre en aktiv indsats, så kommer du også derhen hvor du gerne vil med Pernille som rejseleder.

Hun får mine allervarmeste anbefalinger!”

Kærligst Kirsten Mosegaard

Kæreste Pernille.

Tusind mange tak for et helt fantastisk forløb – Du er unik. Jeg takker dig af hele mit hjerte. Mit 5 sessions forløb er 100% fuldendt og jeg føler mig som en hel og stærk “Sisse cirkel”

Det er slut med at gemme mig bag de andre, ikke blive hørt og altid nøjes. Nu skal jeg ud over stepperne og vise verden min farve. OG JEG GLÆDER MIG!

Pernille, endnu engang TAK.”
Kærligst Sisse Langfeldt

“Du har hjulpet mig med at ændre mit liv i den retning, som jeg godt kunne tænke mig. Tusind tusind tak. Jeg vil være dig evigt taknemmelig”.

Tuyala Bernardo Rasmussen