Grundforløb

Er du træt af at hænge fast i fortrydelser over fortiden og bekymringer for fremtiden?
Længes du efter at være mere nærværende, så du kan nyde alt det smukke i livet?
Vil du gerne have enkel og konkret vejledning til hvordan du kan leve dit liv på et fundament af fred? 
– så er et grundforløb måske noget for dig. 

Grundforløbet på 5 sessioner er for dig, der :

 • genkender det, vi repræsenterer, som sandt.
 • gerne vil lære den grundlæggende praksis.
 • har lyst til at blive støttet i at få en personlig erfaring med at gå fra frygt til fred.
 • vil elske at have en daglig praksis med nærende stilletid.
 • er klar på at mødes ca. hver 14. dag.
Forløbet består af to dele: 
 1. De enkelte sessioner, hvor den af os, du vælger at være i forløb hos, holder rum for at du kan gå dybt i det, der er. Du får hjælp til at bryde igennem de illusioner, der skaber lidelse for dig, så du kan lande i den dybe ubetinget fred, der er din sande natur.
 2. En daglig praksis hjemme, som gør at du får mest mulig ud af den tid, vi har sammen på forløbet. Desuden sikrer en daglig praksis at du integrerer det, du lærer på forløbet, i dit liv. Så når forløbet er slut fortsætter du bare, og dermed opnår du en vedvarende transformation af dit liv.

Sådan gør vi:

Den første gang, vi mødes, sker følgende

 1. Vi sætter din intention for forløbet.
 2. Vi laver proces på det, som fylder lige nu, så du kan opleve fred med det samme.
 3. Vi skræddersyr en daglig praksis, som passer til dig, fordi nøglen til at bryde fri af frygten er at praktisere på daglig basis.

De efterfølgende gange sker følgende:

 1. Vi snakker om hvad der er sket siden sidst; hvilke indsigter eller udfordringer er landet hos dig under den daglige praksis.
 2. Vi laver proces på det, der er.
 3. Vi kommer omkring alle de spørgsmål, der naturligt dukker op i løbet af processen.

Så kort sagt: Vi tager rejsen sammen og overvinder de udfordringer, der opstår undervejs.

Praktisk:

Hvem: Grundforløb foregår med Tomas.

Tid: 1 session varer 1 time.

Dage: Sessioner foregår i tidsrummet kl. 8 og 17 tirsdage og torsdage (hvis ikke du kan disse dage, er der mulighed for særaftale).

Sted: Online via Zoom – se hvordan du gør her. 

Pris: 6.500 kr. eller 3 rater á 2.166 kr. ( Hvis du har brug for at betale i flere rater, så finder vi også ud af det)

Er du interesseret?

Er du interesseret i at starte et grundforløb?

Hvis ja, så vil vi gerne tilbyde dig en afklarende samtale med Tomas. Til den afklarende samtale taler vi om hvor du er, hvad du har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Samtalen er gratis og uforpligtende og forgår som telefonsamtale. 

Tidligere klienter siger:

Jeg havde en periode i mit liv med svære udfordringer. Ved at gå i et forløb og ‘have Pernille omkring mig’, mærkede jeg FRED midt i kaos.

Jeg mærkede og lærte at uanset, hvordan livet er, kan jeg altid finde FRED og ha’ det godt. Pernille gav mig tryghed, ro og tro på at ‘alt er godt’ hele vejen igennem, og svære udfordringer vil løse sig på bedste vis, særligt hvis vi er i fred. Pernille var mit anker i en krævende tid, på allerkærligste, vise og støttende facon.

TUSIND TAK FOR DIG KÆRESTE PERNILLE.

Lea Juhl

Tak for den fantastiske rejse jeg har haft sammen med dig. Da jeg første gang stiftede bekendtskab med dig og Tomas, kunne jeg straks mærke, at det var noget jeg skulle videre med.

Jeg har arbejdet med mig selv i mange år. Jeg har dog først rigtig nået det jeg søgte nu, nemlig det at have fred med mig selv og andre.

Du har med din fantastisk dejlige måde hjulpet mig til at forstå, at lige meget hvor mange bøger jeg har læst, og lige meget hvor mange kurser jeg har været på, så skulle jeg ikke kun tro på det jeg læste og hørte, men selv lave øvelserne, og derved have oplevelsen, som er så vigtig. Der har du virkelig hjulpet mig. Hvis man synes man skal rykke sig kan jeg kun anbefale dig på det varmeste.

Jette Malling

Jeg har lært at være tilstede med alt det som er- uden at lave om på noget. Jeg har fået de fineste og stærkeste redskaber til at stå mere stabilt når angst-bekymringer-sygdomme og andet truer min eksistens.

Jeg træner hver dag at VÆRE tilstede i min inderste kerne-Gud-kærlighed og fred. Jeg oplever at skabe kontakt til min essens.

Jeg er SÅ glad for mit stærke forløb. TAK❤️❤️

Katja Halladin Rauh
Tusind tak for vores samtale i dag, – tænk, så er vi her ved enden af forløbet. Jeg kan ikke sige dig TAK nok. Jeg har været så glad for vores rejse sammen.
Det har betydet alt! Det er det bedste, jeg har gjort i mit liv. At kunne følges med dig, så jeg i dag står her, meget mere tryg i mig selv, og hjemme. Jeg er ikke længere væk, jeg flygter ikke længere ved at skulle en hel masse ting hele tiden. Færre bekymringer, meget mindre angst (eller ingen) ❤️❤️❤️ Jeg glæder mig sådan til at skulle følges med dig/jer lidt endnu på “Vejen hjem” forløbet, som jeg nu har betalt.
Det er dejligt at vide, at hvis behovet er der, så kan jeg altid skrive til dig ❤️🥰🙏😇
Annette Elmark
Jeg har lige lyttet lidt på optagelsen fra vores samtale i går – det er jo fuldstændig fantastisk, eminent, sublimt det som sker/skete –
Jeg er så taknemmelig og begejstret for at jeg har åbnet mig op, og er klar, for gaver og klarsyn og for at du gør det, du gør med dit tilstedevær og vide bevidsthed – Det er jo fuldstændig brilliant, den måde som du støtter mig og leder mig på vej !
Og at opleve at blive lyttet til, uden pres, føles for mig som at blive spejlet som værdifuld og det inspirerer mig til at se mig selv i et “nyt” lys – så TAK 🙏🏼
Tanja Lang

1000 tak kæreste Pernille. Jeg har glædet mig til hver gang jeg skulle have en session med dig. Fordi de har været så berigende, dybsinsindige og kærlige. Vi har grinet, været stille og….. en masse andet. Du er sådan en fin formidler.

Du er fuldstændig nærværende. Du lytter og stiller spørgsmål. Du formår at give det ordløse stemme. Du har hjulpet og støttet mig i at gå bagom alt det vi gør for at komplicere tingene. Du gør det enkelt ved at bruge øvelser og billeder, der går lige ind, for at nå ind til kernen, til freden. TAK Pernille.

Birgitte Nystrøm

Da jeg startede hos Tomas, havde jeg stress og var altid urolig. Hele tiden.

Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”.

Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig.

Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden.

John Gammelgård.

Jeg er taknemmelig for at have delt denne del af min rejse med dig. Det har været vigtigt. Et vendepunkt.

Det rører mig meget, når jeg mærker den store betydning mit forløb med dig har været og stadig er. Jeg bliver ydmyg.

Din helt fintsansende skarphed har givet mig en oplevelse af at blive mødt og set på et meget dybt plan.

STORT knus Camille

Tak for et super rart, godt, givende og trygt forløb hos dig. Det har fået mig til at se helt anderledes på nogle helt centrale ting i mit liv og du har fået mig til at tro på, mærke og bruge den styrke jeg havde glemt jeg havde.

Jeg kan nok ikke lade være med at kontakte dig igen og i mellemtiden anbefaler jeg dig til alle på min vej. TAK!

Kærlig hilsen Clara Smedegaard

Tusind mange tak for et helt fantastisk forløb – Du er unik. Jeg takker dig af hele mit hjerte. Mit 5 sessions forløb er 100% fuldendt og jeg føler mig som en hel og stærk “Sisse cirkel”

Det er slut med at gemme mig bag de andre, ikke blive hørt og altid nøjes. Nu skal jeg ud over stepperne og vise verden min farve. OG JEG GLÆDER MIG!

Pernille, endnu engang TAK.”
Kærligst Sisse Langfeldt

“Du har hjulpet mig med at ændre mit liv i den retning, som jeg godt kunne tænke mig. Tusind tusind tak. Jeg vil være dig evigt taknemmelig”.

Tuyala Bernardo Rasmussen