Har du brug for at vi holder rum for dig og din proces?

Så book en gratis, afklarende og uforpligtende samtale (20 min) med en af os.

– lad os sammen finde ud af hvad du har brug for og hvordan vi bedst kan hjælpe dig. 

Samtalen er for dig, der:

 • ønsker vores støtte, og som overvejer at starte et 1:1 individuelt forløb eller et gruppeforløb.
 • længes efter at leve sandt, men har svært ved at omsætte dette i praksis.
 • gerne vil slippe afhængigheden af de begrænsende historier og overbevisninger om dig selv.
 • er klar til at tage ansvar for din fantasi og de oplevelser, du skaber med den.
 • har lyst til kærlig vejledning fra én, der selv går vejen.

“Da jeg henvendte mig hos Pernille havde jeg ledt længe, meget længe……men i virkeligheden var jeg ikke helt klar over hvad jeg som sådan ledte efter, for jeg havde prøvet rigtig meget: psykolog, healing, homøopati, body sds, kostomlægninger, diverse kosttilskud osv osv, og flere ting var også rigtig fint, og havde til dels også en virkning, bare IKKE på den LANGE bane, så jeg susede rundt og søgte hjælp alle steder konstant.

Så jeg vidste at der skulle ske noget helt andet før jeg kunne finde ind til den ro og fred som jeg så inderligt havde brug for. Og den helt enorme gave har Pernille givet mig.

I virkeligheden har hun hjulpet mig med at finde mig selv.

Jeg står nu meget mere fast i mig selv som den jeg er. Jeg tør stå ved mig selv udadtil som jeg aldrig har kunne eller turde før, og jeg må bare sige at det er den skønneste følelse, og som en ekstra bonus er min ekstremt dræbende angst også på tilbagetog.

Og jeg kan mærke at det som Pernille har lært mig er kommet for at blive! Og ikke blot et midlertidigt plaster på såret. I stedet for at søge ud er jeg begyndt at søge ind, og jeg forstår nu hvor meget jeg kan hjælpe mig selv.

Alt det som Pernille har lært mig vil jeg aldrig glemme og Pernilles kærlige ord hænger altid i mine ører når jeg bliver usikker, men så ved jeg heldigvis hvad jeg skal gøre.  Jeg er så evig taknemmelig.”

– Annika Louise Larson.

I samtalen vil vi:

 • Tale om hvor du er, hvad du har brug for og hvad du længes efter.
 • Finde ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig, der hvor du er.
 • Vejlede dig i hvad der passer til dig, der hvor du er.

“Da jeg startede hos Tomas, havde jeg stress og var altid urolig. Hele tiden.

Det forsvandt som dug for solen, efter… jeg kan ikke huske om det var en eller to gange. Og allerede første gang kunne jeg mærke, at “det var da utroligt det der, at den uro, den forsvinder”.

Jeg følte faktisk at jeg var i stress 24 timer i døgnet, om jeg skulle køre i træningscenter eller jeg skulle køre over et gadekryds eller noget; det her det får jeg stress af, og det giver en uro hele tiden, så man nærmest ryster indvendig.

Det forsvandt som dug for solen og har stort set ikke været der siden”.

– John Gammelgård.

​Sådan foregår det:

 1. Klik på knappen herunder, så bliver du stillet over til vores kalender.
 2. Vælg hvem du gerne vil have en samtale med. (Det er den samme, som du overvejer at starte et forløb hos)
 3. Find den tid, der passer dig og book den.
 4. Når du har booket tiden modtager du en mail med praktisk info samt en række spørgsmål, som skal besvares og sendes til os senest 24 timer før vores samtale.
 5. Samtalen foregår via telefonen. Du bliver ringet op på det aftalte tidspunkt på det aftalte nummer.

Vi glæder os til at tale med dig.

OBS: Da vi blot har 30 minutter sammen, er samtalen ikke en mulighed for at få løst dine udfordringer eller gå i proces.

Vi taler udelukkende om hvad du har brug for og hvordan vi kan hjælpe dig videre.