BIDRAG TIL FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB.

BIDRAG TIL FRED, FRIHED & FÆLLESSKAB

Donation

Vi ønsker at gøre vores undervisningsmateriale gratis og frit tilgængeligt for alle, der føler sig kaldet til at gå denne vej. Det gælder livestreams, podcasts, youtube bibliotek, praksislydfiler, lydrejser, sange (indspilning og udgivelse på streamingstjenester), koncerter, Q & A, online forløb, online fællespraksis, online møder, blogindlæg, visdomsbilleder og andet indhold på facebook mm.

Hvis du har haft glæde af vores livestreams og/eller andet undervisningsmateriale og har lyst til at støtte vores arbejde og den frie tilgængelighed, så kan du gøre det ved at sende os et frivilligt bidrag i form af en donation.

Du kan overføre til mobilepay: 26 28 95 93 eller bankoverførsel: Reg.nr: 6070 Kontonr.: 408077

Du kan også oprette en fast kontooverførsel på et valgfrit beløb (som du til hver en tid kan stoppe igen). Opret en fast kontooverførsel her:

Vi sætter stort pris på dit bidrag ♥️

TAK 🙏

Har du nogle evner?

Er du nogle evner, som du har lyst til at bidrage med til vores fællesskab? Vi har løbende behov for hjælp til IT, praktisk hjælp under retræter, handy opgaver o.a.

Så skriv til os og fortæl lidt om dig selv og hvad du kan bidrage med. Alle evner og idéer er velkommen. Vi er ved at skabe en jobbank og vil kontakte dig, hvis der er noget, vi kan se, at du vil kunne hjælpe med, med mulighed for udveksling. 🌷

Kontakt Tomas på: musik@tomaszawadzki.dk

“You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.”

– Rumi